8.5.2013 - Lehdistötiedote

Oulun Apollossa järjestetään huikeita tanssimusiikki-iltoja joka perjantai. Pe 10.5. esiintyjänä on Alex Moreno. Alex on tämänhetken yksi kuumimmista DJ-nimistä Ruotsissa ja maailmalla.

Friday Blast on Pohjois-Suomen kovin tanssimusiikki-klubi. Klubi järjestetään joka perjantai. Friday Blastin perustajat Marcus Maison ja Timothy Night omaavat vuosien kokemuksen ja vankan ammattitaidon tanssimusiikin saralta. “Haluamme Friday Blast iltojen myötä kehittää Pohjois-Suomen tanssimusiikkikulttuuria ja tuoda maailmanluokan esiintyjiä tänne,” toteaa Maison. Night jatkaa: “Tämän tyyppistä tanssimusiikkiin erikoistunutta klubi-iltaa ei olla ennen järjestetty näin pohjoisessa. Haluamme tuoda parasta tanssimusiikkia myös Pohjois-Suomen klubikansalle.”

Perjantaina 10.5. Oulun Apollo Live Clubille saapuu Alex Moreno, joka on yksi tämän hetken kuumimmista nousevista DJ artisteista Ruotsissa ja maailmalla. Miehen remixeille satelee kunnianosoituksia ja dance charttien ykkössijoja mm. Loreenin Euphoria remixiä on kuunneltu pelkästään Youtuben kautta jo lähes 3 miljoonaa kertaa! Alex Moreno on soittanut ympäri maailmaa isoilla festareilla ja monien huippunimien kanssa, kuten mm. Tiesto, Ferry Corsten, Axwell, Eric Prydz, Deadmau5 ja Bob Sinclair.

Friday Blast tyyppisiä klubi-iltoja järjestetään myös muualla Suomessa Blast Tourin voimin. Tanssimusiikki-iltoja on järjestetty esim. Jyväskylässä, ja Kuopiossa. Tulevana lauantaina 11.5 Blast Tour tuo Alex Morenon myös Etelä-Suomen klubikansan iloksi esiintymään Tampereella Screen Club & Loungeen. “Meillä on tarkoituksena tuoda hyviä esiintyjiä ja järjestää meneviä klubi-iltoja koko Suomessa, Tulevina esiintyjinä voidaan mainita esim. Maison&Dragen ja The Thrillseekers.” Night kertoo.

Friday Blast klubi-illoissa ja Blast Tourilla ovat jo esiintyneet mm. SynCole (EST), Alexander Brown (DEN), Felix Zaltaio & Lindh Van Berg (SWE), Tydi (AUS), Tom Fall, Proteus ja Filthy Ferrets & Milo. Maison muistuttaa, että “Friday Blast – illoissa on aina kova meno ja fiilis huipussaan vaikka suurempaa staraa ei illaksi olisikaan buukattu. Klubin resident DJ:t pitävät huolen siitä, että bilevaihde on aina täysillä!”

LINKKEJÄ: Loreen – Euphoria (Alex Moreno Remix) ► http://www.youtube.com/watch?v=nV-TU0Ad6Mk

Alex Morenon kotivisut: http://www.alexmoreno.com/

Friday Blast Facebook sivut: http://www.facebook.com/FridayBlast

LISÄTIETOJA:

Marcus Maison, s-posti marcus.maison@gmail.com

Timothy Night, s-posti miikkae.lehtonen@gmail.com