Suomen Kostein Kesäduuni

Huhtikuussa 2013 NPG aloitti etsinnän löytääkseen työntekijän suorittamaan vaativaa tehtävää; nimittäin laaduntarkkailua yökerhoihiinsa. Täten avattiin haku Suomen Kosteimpaan Kesätyöhön! Hakemuksia varten avattiin nettisivusto, jonne hakijat voisivat jättää oman hakemuksensa ja esitellä itsensä lyhyesti Suomen kansalle. Koska tehtävä tulisi olemaan hyvin vaativa NPG päätti, että Suomen juhlakansalla tulisi olla mahdollisuus äänestää suosikkiaan työhön – top 10 eniten ääniä saaneista hakijoista pääsisivät haastattelukierrokselle.

Hakijoita Suomen Kosteimpaan Kesätyöhön oli yli 400. Hakemuksia saatiin aina Rovaniemeltä Helsinkiin asti. Taistelu paikasta top 10 joukossa oli kiivasta, sillä loistavia hakemuksia oli satoja. Haku päättyi 26.5 ja parhaat hakijat haastateltiin. Näiden hakijoiden joukosta valittiin kolme finalistia; Jenni Martikainen Helsingistä, Tommi Manninen Helsingistä ja Robin Kurtén Turusta.  Finaali järjestettiin Kaivohuoneen avajaisissa 5.6, jolloin finalistien tuli valloittaa tiensä NPG:n johdon ja bileväen suosioon. Valinta oli vaikea, mutta lopulta Robinin valloittava persoona ja valoisa luonne veivät voiton. Suomen Kostein Kesäduunari oli valittu!

Suomen Kosteimman Kesätyön tekijällä on suuri vastuu harteillaan, joten NPG haluaa tehdä työnteon mahdollisimman mukavaksi. Robin saa kesäksi käyttöönsä tarvittavan ompputeknologian, VIP-kortin ja edustustilin NPG:n yökerhoihin, kasan festaripasseja ja VIP lippuja tapahtumiin, matkat, majoitukset ja ruoat sekä tietenkin työstä maksetaan kunnon palkka.

Robinia odottaa melkoinen haaste; hänen täytyy kiertää ympäri Suomea kesä 2013 ja raportoida Suomen bilettäjille, missä ne parhaat bileet oikeasti ovat. Työ on rankkaa – juhlimista, juhlimista ja lisää juhlimista. Robin dokumentoi ja raportoi NPG:n yökerhojen meiningistä omassa blogissaan. Yökerhokäyntien lisäksi Robinin tulee tarkastaa myös Suomen kesätapahtumien laatu. Kesän aikana Robin tullaan näkemään mm. Rock the Beach- tapahtumassa, Summer Up festareilla, Porin Jazzeilla, Tammerfesteillä ja Weekend festareilla.

Seuraa siis Robinin blogia niin tiedät mitä Suomen suvessa tapahtuu kesällä 2013!

Suomen Kostein Kesätyö on osa NPG:n 100 Tekoa Paremman Yöelämän Puolesta – kampanjaa. NPG tekee vuoden aikana 100 tekoa, jotta Suomessa olisi parempi juhlia. Seuraa kampanjaa 100 tekoa sivustolla ja NPG Facebook sivuilla.